Blijft langer krokant onder de pass
Voordelig: een liter beslag voor € 0,91
Minder vet (labtest bewezen)
ir en de
ThaiCurry
Kruidig, kleurrijk Oosters gerecht

Thai curry met Asian gamba

Batter: Smedes Batter Mix Asian
Batter Ratio: 500gr Smedes Batter Mix | 600ml Water

Bereidingswijze

  • Maak de Smedes Batter Mix aan met water
  • Snij de groenten fijn en wok deze
  • Voeg nu de kokosmelk en currypasta toe en laat het even zachtjes koken
  • Haal de gamba’s door het beslag en frituur ze
  • Serveer het geheel met gebakken rijst

Regenereren of voorbakken

  • Frituur de gamba’s een dag van te voren en laat deze terugkoelen in een gaatjesbak
  • Regenereer de gamba op 190°C met 5-10% stoom voor 4 minuten

Ingrediënten

  • Smedes Batter Mix, Gamba’s, Gele currypasta, Kokosmelk, Taugé, Rode ui, Groene paprika, Paksoi, Komkommer zoet zuur, Gebakken rijst

o

Main course

Meer recepten

Peachmelba

Peach Melba Batter Mix Beer

Populair dessert in ander jasje

sausage

Battered sausage met brioche en truffel

Snack of lunch uit de Britse keuken

BreakfastBatteredSausage

All-day breakfast met battered sausage

Een stevige start van de dag

Steak

Battered cheese onion steak

Steak met een Texaanse twist

Baobun

Bao bun met buikspek

Zacht broodje krokante bite