Blijft langer krokant onder de pass
Voordelig: een liter beslag voor € 0,91
Minder vet (labtest bewezen)
ir en de
Rendangheek
Stapel smaak op smaak

Surf and turf Asian style met rendang

Batter: Smedes Batter Mix Asian
Batter Ratio: 500gr Smedes Batter Mix | 600ml Water

Bereidingswijze

  • Maak de Batter Mix aan met water en frituur de vis
  • Rooster je bloemkool met Aziatische kruiden
  • Verwarm de rendang
  • Serveer het met zoet zure komkommer
Regenereren
  • Frituur de vis een dag van te voren en laat deze goed terug koelen in een gaatjes bak
  • Regenereer de vis op 190 graden met 5-10% stoom voor 6 minuten

Ingrediënten

  • Smedes Batter mix Asian, Kabeljauw, zeebaars of gamba, Rendang, Komkommer zoet zuur, Aziatische kruiden

o

Main course

Meer recepten

Peachmelba

Peach Melba Batter Mix Beer

Populair dessert in ander jasje

sausage

Battered sausage met brioche en truffel

Snack of lunch uit de Britse keuken

BreakfastBatteredSausage

All-day breakfast met battered sausage

Een stevige start van de dag

Steak

Battered cheese onion steak

Steak met een Texaanse twist

Baobun

Bao bun met buikspek

Zacht broodje krokante bite