Blijft langer krokant onder de pass
Voordelig: een liter beslag voor € 0,91
Minder vet (labtest bewezen)
ir en de
Kletskop
De meest krokante kletskop

Glutenvrije kletskop met mascarpone en stoofpeer

Batter: Gluten Free

Bereidingswijze

  • Meng alle ingrediënten van het kletskop beslag en bak deze af
  • Serveer met mascarpone en stoofperen

Ingrediënten

  • Smedes Batter mix Gluten Free 1500 gr, Boter 750 gr, Witte basterd suiker 3000 gr, Amandel schaafsel 1000 gr, Water 8 dl, Zout snufje, Mascarpone mouse, Stoofperen    
Dessert

Meer recepten

Peachmelba

Peach Melba Batter Mix Beer

Populair dessert in ander jasje

sausage

Battered sausage met brioche en truffel

Snack of lunch uit de Britse keuken

BreakfastBatteredSausage

All-day breakfast met battered sausage

Een stevige start van de dag

Steak

Battered cheese onion steak

Steak met een Texaanse twist

Baobun

Bao bun met buikspek

Zacht broodje krokante bite