Blijft langer krokant onder de pass
Voordelig: een liter beslag voor € 0,91
Minder vet (labtest bewezen)
ir en de
Tartaarcoquille
Superkrokante creatie

Glutenvrij krokantje met tartaar van coquille

Batter: Smedes Batter Mix Glutenfree
Batter Ratio: 500gr Smedes Batter Mix | 600ml Water

Bereidingswijze

  • Maak de Batter mix aan met water dat hij iets dikker is dan melk
  • Hou de frituur vorm in de olie en vervolgens in de Batter mix en frituur deze
  • Snij de coquille fijn en maak deze aan met olijf olie, zout en limoen

Ingrediënten

  • Smedes Batter mix, Coquille, Olijf olie, Limoen, Zout 
Starter

Meer recepten

Peachmelba

Peach Melba Batter Mix Beer

Populair dessert in ander jasje

sausage

Battered sausage met brioche en truffel

Snack of lunch uit de Britse keuken

BreakfastBatteredSausage

All-day breakfast met battered sausage

Een stevige start van de dag

Steak

Battered cheese onion steak

Steak met een Texaanse twist

Baobun

Bao bun met buikspek

Zacht broodje krokante bite