Blijft langer krokant onder de pass
Voordelig: een liter beslag voor € 0,91
Minder vet (labtest bewezen)
ir en de
Codfishburger
Heerlijke crispy comfort food

Cod fish burger met frites

Batter: Smedes Batter Mix Golden Crispy of Glutenfree
Batter Ratio: 500gr Smedes Batter Mix | 600ml Water

Bereidingswijze

  • Maak de Smedes Batter Mix aan met water
  • Portioneer de vis op, haal deze door het beslag en frituur 5 minuten

Regenereren of voorbakken

  • Frituur de vis een dag van te voren en laat deze goed terugkoelen in een gaatjesbak
  • Regenereer de vis op 190°C met 5-10% stoom voor 6 minuten
  • Frituur de frites 4 minuten op 180 graden

Ingrediënten

  • Smedes Batter Mix, Kabeljauw, Kaas, Frites, Tartaarsaus, Brioche bun, Uienringen

o

Main course

Meer recepten

Peachmelba

Peach Melba Batter Mix Beer

Populair dessert in ander jasje

sausage

Battered sausage met brioche en truffel

Snack of lunch uit de Britse keuken

BreakfastBatteredSausage

All-day breakfast met battered sausage

Een stevige start van de dag

Steak

Battered cheese onion steak

Steak met een Texaanse twist

Baobun

Bao bun met buikspek

Zacht broodje krokante bite