develdhoek

"Ook ideaal voor vegetarische gasten"

John Bode, chef-kok van De Veldhoek in Heino

“De consistentie van Smedes Batter Mix is een groot voordeel, het resultaat is altijd hetzelfde en het bakt gewoon heel mooi. Ook belangrijk: iedereen in de keuken kan het maken. Zolang de verhouding batter en water goed, is kan het niet misgaan. Wij leggen champignons Dordogne op een bietensalade, romainesla  en serveren ze met warme knoflooksaus. Een mooi gerecht dat ook voor vegetarische gasten ideaal is", vertelt John Bode van zalencentrum en restaurant De Veldhoek in Heino.

Voorheen maakte de chef het beslag voor zijn populaire ‘champignons Dordogne’ (bij De Veldhoek heten ze ‘Het Kabouterdorp’) zelf met bloem, bier en een eitje. Daar is hij vanaf gestapt, nu werkt hij met Smedes Golden Crispy Batter Mix. "Gasten verwachten dat de champignons in bierbeslag op de kaart staan. Als we die eraf halen zeggen ze meteen: waar zijn de champignons gebleven?”

“Een mooi landelijk zalencentrum met restaurant”, zo omschrijft John De Veldhoek in Heino (Overijssel). “We doen binnen de mogelijkheden alles voor onze gasten, van ontbijtbuffet tot diner.” In de zomer is het terras gevuld met gasten van de verderop gelegen camping.

Terug naar stories