header_ThaiCurry

Thai curry met Asian gamba

Thai curry met Asian gamba

ThaiCurry
  • Oosters
  • Kruidig
  • Kleurrijk

Batter: Smedes Batter Mix Asian
Batter Ratio: 500gr Smedes Batter Mix | 600ml Water

Bereidingswijze

  • Maak de Smedes Batter Mix aan met water
  • Snij de groenten fijn en wok deze
  • Voeg nu de kokosmelk en currypasta toe en laat het even zachtjes koken
  • Haal de gamba’s door het beslag en frituur ze
  • Serveer het geheel met gebakken rijst

Regenereren of voorbakken

  • Frituur de gamba’s een dag van te voren en laat deze terugkoelen in een gaatjesbak
  • Regenereer de gamba op 190°C met 5-10% stoom voor 4 minuten

Ingrediënten

  • Smedes Batter Mix
  • Gamba’s
  • Gele currypasta
  • Kokosmelk
  • Taugé
  • Rode ui
  • Groene paprika
  • Paksoi
  • Komkommer zoet zuur
  • Gebakken rijst

Did you know?