header_Rendangheek

Surf and turf Asian style met rendang

Surf and turf Asian style met rendang

Rendangheek
  • Surf & turf
  • Oosters
  • Hoofdgerecht

Batter: Smedes Batter Mix Asian
Batter Ratio: 500gr Smedes Batter Mix | 600ml Water

Bereidingswijze

  • Maak de Batter Mix aan met water en frituur de vis
  • Rooster je bloemkool met Aziatische kruiden
  • Verwarm de rendang
  • Serveer het met zoet zure komkommer
Regeneren of voorbakken ideaal voor grote groepen of voor drukke momenten
 
  • Frituur de vis een dag van te voren en laat deze goed terug koelen in een gaatjes bak
  • Regenereer de vis op 190 graden met 5-10% stoom voor 6 minuten

Ingrediënten

  • Smedes Batter mix Asian
  • Kabeljauw, zeebaars of gamba        
  • Rendang        
  • Komkommer zoet zuur        
  • Aziatische kruiden

Did you know?