Batter: Smedes Batter Mix Beer
Batter Ratio: 500gr Smedes Batter Mix | 600ml Water
Bereidingswijze
- Bak het vlees aan met zout en peper
- Snijd de aardappel en een deel van de wortels in parten
- Plet de knoflook en voeg dit samen met laurier en korianderzaad
- Voeg de aardappels en een deel van de wortels toe
- Blus alles af met rode wijn, demi glace en Guinness en laat zachtjes stoven voor 6 tot 8 uur
- Maak de Smedes Batter Mix aan met water
- Snijd de ui in ringen en haal door het beslag en frituur ze
- Snijd de overige wortel in reepjes, haal deze door de Smedes Batter Mix en frituur ze
Ingrediënten
- Smedes Batter Mix
- Sukadelappen
- Knoflook
- Aardappels
- Guinness extra stout
- Rode wijn
- Zout en peper
- Laurierblad
- Korianderzaad
- Demi glace
- Uien
- Wortel