header_Pumpkinfeta

Falaffel van pompoen en feta

Falaffel van pompoen en feta

Pumpkinfeta
  • Crispy
  • Vegan
  • Greek

Batter: Smedes Batter Mix Golden Crispy of Glutenfree
Batter Ratio: Salpicon methode

Bereidingswijze

  • Rooster de pompoen in de oven
  • Doe de pompoen en feta in de blender en voeg batter mix tot je een kneedbare massa krijgt
  • Vorm de falafel en frituur deze 4 minuten
Regeneren of voorbakken ideaal voor grote groepen of voor drukke momenten
 
  • Frituur de falafel een dag van te voren en laat deze goed terug koelen in een gaatjes bak
  • Regenereer de falafel op 190 graden met 5-10% stoom voor 4 minuten

Ingrediënten

  • Smedes Batter mix Golden Crispy of Glutenfree
  • Pompoen
  • Feta
  • Komkommer
  • Kropsla
  • Sriracha mayonaise
  • Flat bread

Did you know?