header_Crispychickenbagel

Crispy chicken bagel met currysaus

Crispy chicken bagel met currysaus

Crispychickenbagel
  • Creatief
  • American style
  • Fast

Batter: Smedes Batter Mix Golden Crispy, Glutenfree, Beer of Asian
Batter Ratio: 500gr Smedes Batter Mix | 600ml Water

Bereidingswijze

  • Maak de Smedes Batter Mix aan met water
  • Snij de kipdij in 3 stuken, haal door het beslag en frituur ze
  • Beleg de bagel met coleslaw en gebakken champignons
  • Serveer met currysaus

Regenereren of voorbakken

  • Frituur de kip een dag van te voren en laat deze goed terugkoelen in een gaatjesbak
  • Regenereer de kip op 190°C met 5-10% stoom voor 6 minuten
  • Frituur de frites 4 minuten op 180°C

Ingrediënten

  • Smedes Batter Mix
  • Kipdij
  • Coleslaw
  • Champignons
  • Currysaus
  • Bagel
  • Frites

Did you know?