Batter: Smedes Batter Mix Asian
Batter Ratio: 500gr Smedes Batter Mix | 600ml Water
Bereidingswijze
- Verwijder de huid van de zeebaars en snijd de filet in plakjes
- Marineer de filet met de leche de Tigre
- Schil de biet en snij deze in dunne plakjes en rooster deze even kort met zout en olijf olie
- Snij partjes van de grapefruit
- Maak de batter aan en frituur de gamba’s voor 3 minuten
- Laat de chevice uit lekken en maak het bord op
Regeneren of voorbakken ideaal voor grote groepen of voor drukke momenten
- Frituur de gamba een dag van te voren en laat deze goed terug koelen in een gaatjes bak
- Regenereer de gamba op 190 graden met 5-10% stoom voor 4 minuten
Ingrediënten
- Smedes Batter Mix
- Gamba’s 16-20
- Schiracha mayonaise
- Grapefruit
- Chioggia biet
- Zeebaars filet
- Leche de tigre